fredag, december 28, 2007

70 inlägg...

är det verkligen någon som orkat läsa alla?! :-)

Sitter och väntar på att Ellen ska vakna... vi har lyckats vända dygnet på henne under ledigheten vilket kanske inte är så bra... men det är bra till imorgon då hennes moster har fest! :-) Fest så nära nyår tänker säkert flera stycken nu... men ja, hon fyller ju 30 år idag! :-) GRATTIS SYSTER!!!!!!!!!!!!! :-D

Fast idag hade hennes sambo bokat upp hela dagen med henne så idag får vi inte träffa födelsedagsbarnet... Undra hur pigg hon är bara eftersom vi inte gick därifrån förrän 2 inatt.. ;-)

Själv ska jag på bio idag... eller jag o Dan ska på bio. Fick biljetter till ARN i julklapp så Ellen får spendera några timmar ihop med oujfar ;-)

Ska nog åka iväg ikväll och handla till nyår också så har man det ur världen. Ska bli jätteroligt verkligen! Och menyn låter ju supergod eller vad säger ni? Förrätt: Marinerade räkor med vitlökscreme på toast Varmrätt: Oxfilé med portvinsås och potatiskaka Efterrätt: Inte helt klart ännu men något mumsigt :-)

Blir nog bra :-) Hoppas att det blir lika gott som det låter! :-)

Nej, dags att väcka lilla grodan som sover. snart 2 timmar nu... så ska hon hinna vakna till lite innan vi åker...

får rapportera senare om filmen var bra eller inte. :-) Någon shopping verkar dock inte hinnas med idag... ja ja... kanske hinner smita iväg en stund imorgon :-) Vem vet?

1 kommentar:

Mia sa...

*hihi* Läste detta först nu! :) Har väl haft lite annat i huvet kan man säga...

Liite trött var jag allt på födelsedagen ;) Men det gick ju jättebra ändå.. Nu är jag "döörty" som Dan säger! :D