söndag, december 16, 2007

trejde advent!?



redan tredje advent... tredje ljuset tänt i adventsstaken... nästa helg fyller ellen 2 år... var har de 2 åren tagit vägen?!




I veckan var det lucia tåg på dagis. Ellen var inte helt nöjd över att ha lucialinne över overallen och när glittret runt magen skulle sättas fast var det högljudda protester... men till slut fick vi ner en sur jättesöt tärna i vagnen och så bar det iväg till dagis... Inte så konstigt att det var protester eftersom vi var tidigare än vanligt och lilla fröken inte fick sova ut heller... i vanliga fall brukar hon vakna av sig själv (för det mesta) men nu fick vi väcka henne rätt mkt tidigare eftersom vi skulle gå när hon normalt sätt vaknar ungefär... Hon fick hålla ett av det större barnen i handen när de gick in och såhär såg det ut :



för lat för att rotera sista bilden. ;-) Så ni får vrida på huvudet istället.. :-)

Igår var vi deckade hela dagen jag och Ellen... jag hade väl nån typ av kraftigt migränanfall hela dagen och ellen vet jag inte vad det är för fel på... Hon kräks morgon o kväll eller bara kvällar, feber till o från... får se om det är bättre imorgon. Annars får vi ringa läkaren...

Nej, dags o ta tag i disken som står...

1 kommentar:

Anonym sa...

Verkar som om detta Luciafirande mer har varit ett nödvändigt ont för våra små *s*. Stackars barn! Bli uppdragna mitt i natten för att sen stå och bli uttittade av en massa folk =)

Hoppas Eller kryar på sig snart!
/Annika