fredag, november 30, 2007

fredag 30:e november...



detta innebär att det imorgon är 1 december.. Sista månaden på året. Känns som att man är fullbokad fram till jul så tiden kommer springa iväg.

Håller ikväll på att hänga upp julgardiner och fixa lite. Julstjärnor och adventsljusstakar får vänta till imorgon. Vill inte gå upp på den kalla kalla och mörka vinden nu. Men är gardinerna uppe är det en bra bit på väg! :-)

Har även hunnit med att kolla på en film och gråta en skvätt. ;-) Ibland är det skönt att få sitta för sig själv i soffan, titta på någon "tjejig" och känslosam film och snyfta lite.. :-) Dan är iväg och hjälper en kompis fixa lite grejer så får se om han hinner hem innan man somnat...

Imorgon ska Ellen till mormor o morfar. Vi ska passa på att kika på julklappar till henne och på kvällen ska vi ut och äta med några kompisar som även de är barnfria! :-) Ska bli sååå roligt! Inte varje dag man får äta en middag i lugn och ro och prata utan att bli avbruten av ett försök att låta som ett flygplan, bankande av sked/gaffel i bordet, bli stucken i armen av en gaffel o liknande saker... kanske helt enkelt blir en helt tyst middag och bara njuta av lugnet ;-)




En liten bild på ett av yrvädrena.. :-) tagen för ca 1 månad sedan..


nu glömde jag vrida på bilden... strunt samma... denna är tagen för ca 1 år sedan... man kan säga att det hänt en del.. :-)

nej, nu blir det till att fortsätta fixa med julgardinerna så det blir klart någon gång...

Ingen som har några "skruvkrokar" eller kanske det heter lampkrokar ?? Struntsamma.. skulle behöva 2 st... får nog införskaffa det imorgon när vi är ute o shoppar. :-)

Inga kommentarer: