måndag, mars 05, 2007

Redan Mars!?!?

Så slog det mig igen... snart är det dags att gå tillbaka och jobba.. Vet inte om jag ser fram emot det eller fasar över det.

Det är ju helt klart så att jag vill börja jobba! Är less på att gå hemma även om Ellen är helt fantastisk. Däremot så vore det skönt att gå tillbaka till ett nytt jobb. Det har helt enkelt varit för mycket bergodalbana på jobbet så jag känner inte att jag vill tillbaka.

Ska på en intervju imorgon! *håll tummarna* Vore så skönt att hitta ett annat jobb och börja om på nytt. Ska ringa en på jobbet idag o se om han kan vara referens... Är ju bra om man har någon att lämna. Har bara en jag jobbade med för ca 7 år sedan.. Lite vääl långt tillbaka i tiden känns det som.

Helgen var bra... Fredag, bara softa. Lördag var vi ut på en promenad och sen var vi iväg till några kompisar och firade deras dotter som fyllt 3 år. Man kan lätt säga att middagarna inte är vad de en gång varit.. *haha* Ett barn springer runt, ett annat blir matat, ett tredje sitter o kastar mat, papporna sitter o äter o pratar som vanligt och vi mammor försöker dela oss o ta hand om de tre barnen på 2 pers... Lite smått kaos kan man ju säga!! :-) Men det har sin charm det också!

Att vara småbarnsförälder har inte alls varit så jobbigt som många ger sken av... Kanske har vi varit skonade då Ellen sover hela nätterna och inte äter på natten osv... Samtidigt så tror jag att det handlar om hur man vänjer dem. Mycket är ju vanor för de små liven. Får de inte vänja sig vid att inte äta på natten så fortsätter de eftersom de inte vet något annat osv..

själv klart är det en omställning från att vara bara 2 vuxna och självklart är det STORT! Men inte negativt, jobbigt och ansträngande som många får det att låta som... man får ta dagarna som de kommer helt enkelt! kommer man iväg på det där man tänkt så är det ju jättebra men gör man inte det så är det ju inte hela världen heller!

Att bara vara hemma o se sitt barn utvecklas och upptäcka saker som för oss är hur vanliga och tråkiga som helst kan vara helt underbart! Se en människa fascineras så mycket av lågan av ett ljus eller Mora träsk som står o spelar på Tv'n dagarna i ända. Själv har man ju ledsnat på fader abraham för länge sen men dottern står där lika fascinerad och överlycklig varje dag o varje gång den kommer. Det är otroligt!

Tror dottern somnat nu... så nu ska jag göra mig iordning för dagens äventyr med mora träsk, kladdig lunch och promenad.. :-)

Vet inte om någon läser men ni får ha det så bra! :-)

/ L

1 kommentar:

Anna Juhlén sa...

Hej!
Vilken fin blogg! Men inga bilder?
Hoppas du fortsätter skriver, det är kul. Har du adressen till båda mina bloggar, eller bara till virrp?
Ta hand om dig!
Kram kram