fredag, mars 09, 2007

¤ Fredag ¤

ÄNTLIGEN fredag! :-)

Skumt att man ser fram emot fredagarna trots att man går hemma... beror väl påa tt man får sällskap av en vuxen i 2 dagar :-)

Ikväll ska vi lämna Ellen till mormor o morfar... Och själva ska vi ha en kväll full med XBOX och pizza! *glädjetjut*

Kan knappt komma ihåg sist jag spelade xbox... saknar den massor... Den står uppe på garderoben så den är inte så lätt att använda för tillfället... men eftersom Ellen ska iväg och vara borta hela helgen eller ja, åtminstone till söndag förmiddag så kan vi koppla in den och strunta i att kablarna hänger o dinglar och att kontrollerna ligger utspridda... för det är inte en liten mini människa som kommer och tar dem för att det är roligt... :-) Skulle hon vara hemma skulle hon säkert komma och ta dem och lägga dem i en kastrull i kastrullskåpet... Hennes nya gömställe är där! Det var där jag hittade mascaran och hennes mjukis kanin och hennes grodmagnet osv...

Imorgon ska vi och hälsa på några kompisar... Egentligen skulle även de ha varit barnfria men barnen blev sjuka och äter penicillin så de kommer vara hemma... Gör inte oss något. Skönt att komma iväg och träffa dem ändå :-) Så får vi ta våran barnfria kväll någon annan helg. :-)

Konstigt förresten hur folk ställer sig till att Ellen ska vara borta... många i min omgivning reagerar inte särskilt mycket utan tycker bara det är normalt att man vill vara barnfri en helg eller en natt eller sådär... Medan vissa som man inte ens känner tycker att det är barnmisshandel att lämna bort ett barn som är så "litet" som Ellen... Men hon ÄLSKAR att vara hos mormor o morfar... Imorse frågade jag henne om hon skulle vara hos mormor o morfar i helgen... Då gick hon till ytterdörren, bankade på den o sa "oufa"... så förstår inte vad som skulle vara så dåligt med att hon är hemifrån... Hon mår också bra av lite miljöombyte och av att träffa någon annan en sin mamma hela dagarna. :-)

nä, om man skulle ta o packa ihop lite saker som Ellen ska ha med sig... är ju bra om man passar på när hon sover :-)

Får se om jag går in här igen sen...

*vinke vink*

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det ju tur att du kommit på hennes gömställe =) Jag letar fortfarande efter en skiva som Leon "trollat" bort.

Linda sa...

haha, ja det är ju skönt att man hittar sakerna... gäller bara o kolla ordentligt innan man häller ner något i kastrullerna.. ;-)