måndag, augusti 06, 2007

sista veckan på semestern...


tiden springer iväg! Lite har vi dock hunnit med. Första veckan var Ellen hos mormor o morfar. Då hann vi fixa och dona hemma. Ändra om lite i Ellens rum och Dan har fixat med altanen så nu e den nästan helt färdigbyggd. (man ser lite här bredvid på bilden hur altanen blir.. )

Sen stack vi iväg med några kompisar och var på furuvik o lite sådär.. :-) Roligt att komma iväg några dagar. Kul för kidsen också att ha lite kompisar runt omkring sig.

Nu däremot är Ellen sjuk... Öroninflammation (IGEN) och äter penicillin... På kuppen har jag lyckats bli förkyld och Dan är lite snuvig... Men, inget stoppar oss.. Imorgon åker vi med Ellens mormor och morfar till Kappellskär för att stanna 2 nätter och leva husvagnsliv.. Onsdag bär det av på en dagskryssning med Vikingline till åland... Helt galet billigt var det.. 25 kr per person tur och retur... Som gratis! :-)

Nästa vecka börjar Ellens inskolning... Spännande, nervöst, roligt och allt på en och samma gång... Jag hoppas att det fungerar bra... Känns lite trist att inte lära känna förskollärarna eftersom Dan tar inskolningen... Men jag lär väl hinna med det eftersom hon kommer gå där några år... ;-)

Nej, nu ska jag tömma tvättmaskinen och gå och lägga mig... Hoppas på att förkylningen är bättre imorgon :-)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Du ska se att Ellen kommer älska dagis, vilket dagis ska hon börja på? Alexander ska byta dagis nu i aug. Lite jobbigt för han gillar verkligen sitt dagis. Skönt att ni har haft en så bra sommar :) Kram

Anonym sa...

Men vad är det med denna sommar?! Inte nog med att vädret är som det är, alla verkar bli sjuka också??
Här startade Hanna en epidemi av förkylning och den enda som verkar ha klarat sig är Mattias. T.o.m lilla Ida är snorig =(

Hoppas att Ellens inskolning flyter på bra!