tisdag, september 18, 2007

dålig på att uppdatera...

har varit lite dålig på att uppdatera bloggen... Ellen äter penicillin IGEN.... trumhinnan sprack än en gång bara någon dag efter avslutad penicillin kur... detta innebär att jag är hemma igen.. Passade ganska bra om man nu ska se något positivt i det hela eftersom även jag är lite förkyld..

På fredag ska Ellen till läkaren igen. Då ska de kolla om hon har förstor polyp och isåfall operera bort denna. Detta kommer de säkert boka in längre fram isf... tror inte det är något ingrepp de utför på en gång..

Var iväg och köpte gummistövlar och vinterskor till Ellen idag... insåg att hennes gamla gummistövlar är exakt lika långa inuti som hennes fot är... hur skönt kan det vara? Speciellt när hennes korkade mamma satt på henne raggsockar dessutom.. ;-)

Nu har hon nya som är liiite förstora men det gör inget... bättre att ha socka och sula i så hon inte fryser. :-)
Såhär ser hennes nya gummistövlar ut.. :-) Otippat med döskallar.. ;-)

Just nu sover hon... får se hur länge. hon var vääldigt trött idag... Höll på att somna påväg till gränby på förmiddagen när vi skulle iväg och kolla på skorna..

Hittills ca 1.5 timmar... får se hur länge till det blir. :-)

Försöker leta upp någon present till sambon också.. har en sak på lut men det kan jag ju tyvärr inte skriva här eftersom han är inne o läser ibland... :-)

Nej... man kanske skulle ta tag i diskmaskinen och all disk som blev efter lunchen... Gjorde förövrigt en väldigt god lunch om man nu får berömma sig själv... pannbiffar med rivna morötter, hackade champinjoner och hackad lök, salt, peppar, basilika, paprika pulver.. *MUMS*

Ha det så bra alla!

*VINKAR*

3 kommentarer:

Mia sa...

Vilka FOJNA stövlar!! :-)

*puss puss*

katariina sa...

Jag skulle vilja veta var har Du köpt dödskallegummistövlar till lilla Ellen.
Hälsningar
Katariina

Anonym sa...

Det var 18 september 2007 som Du skrev om gummistövlar med dödskallemönster.
Jag skulle vilja veta var har Du köpt dem.
Hälsningar
katariina.simonen@telia.com