lördag, augusti 07, 2010

augusti

klockan har precis slagit över och blivit den 7/8 - 2010

semesterns sista dag närmar sig. Än behöver jag inte tänka på det utan har några dagar kvar att spendera med Ellen :-)

Semestern har hittills varit riktigt bra. Besök på furuvik, badat både i sjöar hav och pool, vattenkrig, konsert, liseberg, naturhistoriska + cosmonova (även fast ellen inte fyllt 5 ännu... en liten vit lögn har ingen dött av...) universeum, mera bad och framförallt.. Ellen har lärt sig att cykla själv utan stödhjul och utan att man behöver springa efter.

Nu saknas bara modet att helt starta själv. Vi håller egentligen inte i men hon tror det då vi har ett finger på sadeln... :-) Men, rädslan är inte helt obefogad efter att hon igår dundrade rakt in i grannarnas volvo XC90 med dunder och brak. Även om det är en stor bil så var det tur för Ellen (och bilen) att det är en stor plaststötfångare baktill.. "Jag ska inte cykla imorgon ... jag ska aldrig mer cykla" men idag var hon upp igen och trampade och kämpade.



Bromsa? Jo, hon tyckte ju att hon bromsade lite och sen trodde hon att foppatofflorna skulle göra resten av jobbet när hon satte ner fötterna... men, riktigt så fungerar det inte.. Så idag har vi tränat ännu mer på att bromsa och att bromsa HÅRT men inte föör hårt. Kan inte vara lätt att få dubbla budskap hela tiden.

"klart du ska starta själv, men var försiktig så du inte trillar"... inte konstigt att lilltjejen inte vill starta själv. Eller? ;-)

får se vad morgondagen bjuder. Dan ska på heldags konsert. Skansen kunde ju vara ett alternativ om inte väderkartorna visade på regn...




vi får se helt enkelt vad vi hittar på... Nu är det iallafall dags att sova...

Inga kommentarer: