tisdag, augusti 26, 2008

inlägg 100

jubileum eller nåt med andra ord.. :-D 100 inlägg om allt och ingenting..

Håller på att baka till jobbet imorgon. Vi brukar ha veckomöte på onsdagar och imorgon är det produktutbildning så då blir vi några extra så passar på att baka lite extra goda saker. :-) Dumlekakor och karlspaderkrans blir det.. *mums*
Kommer säkerligen att uppskattas imorgon. Riktiga godisråttor och fikabröds människor jag jobbar med. Finns något att smaska på alldeles för ofta. :-)

Har börjat ta promenad på lunchen. Riktigt skönt att komma ut och få lite frisk luft och komma ifrån jobbet lite.

nu är det inte många dagar kvar till bröllopet. Nervöst men roligt! Allt börjar falla på plats och på fredag ska vi fixa bordsdekorationerna så de bara är att ställa ut på borden på lördag förmiddag. De får inte tillgång till lokalen förrän lördag morgon så det är skönt att hinna förbereda det som går innan.

Dan är i Uddevalla och ikväll var jag och Ellen och hälsade på kompisar som fick sitt andra barn för 2 veckor sedan. Sååå söt. En liten kille som heter Vincent.
Lyckades fixa barnvakt idag också. Trots en nyfödd så erbjöd de sig att ta Ellen på lördag kväll. Då slipper hon sova i vagnen hela kvällen på övervåningen i festlokalen. Tack snälla för att ni kunde ställa upp!!!!!! :-)

Inga kommentarer: